Sarah huren

We hebben een hele mooie Sarah die u kunt huren voor uw feestje! 40,50,60 of 65 jaar geworden, of een andere leeftijd die je wil vieren?

Huur die mooie Sarah opblaaspop voor de zilveren bruiloft, een Abraham en een Sarah bij elkaar. Doe eens gek en laat het heel de buurt weten. De poppen zijn gemakkelijk op te zetten in een paar tellen. De 50ste verjaardag wordt vaak op een speciale manier gevierd. In sommige streken in Nederland wordt het zelfs zeer uitbundig gevierd. Sara zien wordt geassocieerd met begrippen als waardigheid en wijsheid. Het is dan ook gebruikelijk om de 50-jarige een pop aan te bieden. Dit is als een (oude) vrouw bij ons te huur als opblaaspop.
Verras je partner, vriendin, collega of baas, iedereen zal het weten. Jij bent jarig, onze Sara verhuurpop komt graag bij je langs. De pop zit verpakt in een grote sporttas. Je krijgt de pomp, gebruiksaanwijzing en 8 haringen erbij. 40, 50, 60 of 65 jaar geworden of een andere leeftijd die je lekker wil vieren? Diverse borden 40,50,60 en 65 jaar of hulde aan het 25 jarige bruidspaar gratis bij levering pop.

Sarah

Sarah Jong

Jarige Jet

Wij verhuren al meer dan 15 jaar feestartikelen. Zo kunt u bij ons terecht voor uw partytent. Maar ook feestverlichting, statafels en barkrukken. Ook kunt u bij ons terecht voor verhuur van geluid c.q. muziekinstallaties, karaoke-sets. Het springkussens voor de kleintjes of een Abraham en Sarah.

Prijzen

Een dagje langer?, geen problee. Je hebt bij ons een ophaaldag, feestdag en een retourdag. We tellen alleen de feestdag. Nog wat langer? bespreek het met ons, wij maken duidelijke afspraken.

ex Btw. incl. Btw.
Sarah opblaasfiguur 3.00 mtr hoog 28,93 35,00
Sarah ( Jarige Jet )  3.50 mtr hoog 28,93 35,00

De feestmaterialen kunnen bij ikgeefeenfeestje.nl worden afgehaald. Dit op afspraak of op bovenstaande genoemde tijden. Natuurlijk is er ook een mogelijkheid om de feestartikelen thuis of op locatie te laten bezorgen. Wij bezorgen in de regio Helmond zoals Nuenen, Someren, Eindhoven, Best, Mierlo, Valkenswaard. Maar ook in Heeze, Geldrop, Deurne, Asten, lieshout, Mariahout en Son en Breugel zijn wij actief. Kijk op onze lijst van bezorgplaatsen voor de mogelijkheden en de bezorgkosten. Indien er uw woonplaats niet bij staat neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Wilt u een Sarah huren? Sarah Verhuur Helmond, kijk hier voor al onze prijzen of neem contact met ons op!