Sarah huren

We hebben een mooie opblaasbare Sarah pop die u kunt huren voor uw feestje! 40,50,60 of 65 jaar geworden, of een andere leeftijd die je wil vieren?

Huur die mooie Sarah opblaaspop voor de zilveren bruiloft, een Abrahampop en een Sarahpop bij elkaar. Doe eens gek en laat het heel de buurt weten. De poppen zijn gemakkelijk op te zetten in een paar tellen. De 50ste verjaardag wordt vaak op een speciale manier gevierd. In sommige streken in Nederland wordt het zelfs zeer uitbundig gevierd. Sara zien wordt geassocieerd met begrippen als waardigheid en wijsheid. Het is dan ook gebruikelijk om de 50-jarige een pop aan te bieden. Verras je partner, vriendin, collega of baas, iedereen zal het weten. Jij bent jarig, onze Sara verhuurpop komt graag bij je langs. De pop zit verpakt in een grote sporttas. Je krijgt de pomp, gebruiksaanwijzing en 8 haringen erbij. 40, 50, 60 of 65 jaar geworden of een andere leeftijd die je lekker wil vieren?

Sarah oud

Sarah

Jarige Jet

Jarige Jet

Sarah feestend

Sarah feestend

Sara sportief

sara sportief

Wij verhuren al meer dan 15 jaar feestartikelen. Zo kunt u bij ons terecht voor uw partytent. Maar ook feestverlichting, statafels en barkrukken. Ook kunt u bij ons terecht voor verhuur van geluid c.q. muziekinstallaties, karaoke-sets of een Abraham en Sarah.

Opblaaspakket

opblaas pakket

draagtas met pomp

draagtas met pomp

Zelf ophalen

De opblaaspop zit in een tas van ongeveer 80 x 40 en is daarom gemakkelijk mee te nemen.
Hij past gemakkelijk op de voorstoel van een auto of achterin.

Prijzen

‘Een dagje langer?’ Dat is bij ons geen probleem, je hebt bij ons een ophaaldag, feestdag en een retourdag, we tellen alleen de feestdag.
‘Nog wat langer?’, bespreek het met ons, wij maken duidelijke afspraken.

ex Btw. incl. Btw.
Sarah oud opblaasfiguur 3.00 mtr hoog 28,93 35,00
Jarige Jet opblaasfiguur 3.50 mtr hoog 28,93 35,00
Sarah feestend 2.50 mtr hoog 28,93 35,00
Sarah sportief 3.50 mtr hoog 28,93 35,00
Naar de Abraham’s

De feestmaterialen kunnen bij ikgeefeenfeestje.nl worden afgehaald, dit op afspraak of op bovenstaande genoemde tijden. Natuurlijk is er ook een mogelijkheid om de feestartikelen thuis of op locatie te laten bezorgen. Wij bezorgen in de regio Helmond zoals Nuenen, Someren, Eindhoven, Best, Mierlo, Valkenswaard. Maar ook in Heeze, Geldrop, Deurne, Asten, Lieshout, Mariahout en Son en Breugel zijn wij actief. Kijk op onze lijst van bezorgplaatsen voor de mogelijkheden en de bezorgkosten. Indien er uw woonplaats niet bij staat neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Wilt u een Abraham of Sara huren? Abraham / Sarah Verhuur Helmond, regio Eindhoven neem contact met ons op!