Muziekinstallatie huren

Wil je een muziekinstallatie huren? We hebben diverse geluid c.q. muziekinstallaties die u kunt huren voor uw feestje! De eerste en goedkoopste oplossing is een muziekbox 600 watt zonder speler. Dit is een muziekinstallatie die je aansluit op je laptop, computer, telefoon of ipod. Wij leveren de box met aansluitsnoer en kabel voor je telefoon met een 3.5mm jackplug.

Nieuw in assortiment is de muziekbox met usbplayer, bluetooth met mogelijkheid om met je telefoon te koppelen. Ook is deze box gemakkelijk aan te sluiten met een kabel naar laptop met de 3.5mm jackplug. We leveren alles aan met alle kabels. Al je muziekbestanden kun je gemakkelijk afspelen zodat je de gehele avond geen omkijken meer hebt.

Natuurlijk, een combinatie met twee muziekboxen komt het geluid ten goede. Eventueel bij te huren een statief om je box op hoogte te brengen. Nu ook in kortingspakket: 2 muziekboxen 600 watt op statief en ledbar compleet.

Muziekbox

Muziekbox 600 watt

600 Watt

actieve speaker

Op statief

Muziekinstallatie

Met lichtorgel

speakerset met lichtorgel

Natuurlijk kun je een afspraak maken om een keer te komen luisteren.

Muziekbox 600 watt zonder cdspeler, aan te sluiten op je laptop, computer, telefoon of iPod. Muziekset op statief + muziekset op statief in combinatie met het dubbel lichtorgel.

Bluetooth usb

usb bt speler

Usb box

350 watt met usbspeler

Pakket 12

geluid licht compleet

Prijzen

Een dagje langer?, geen probleem, je hebt bij ons een ophaaldag, feestdag en een retourdag, we tellen alleen de feestdag.
Nog wat langer? bespreek het met ons, wij maken duidelijke afspraken.

ex Btw. incl. Btw.
Muziekbox zonder bluetooth en speler, 600 watt aansluiten met meegeleverde kabel 3,5mm jack aansluiting laptop, telefoon of tablet. 24,79   30,00
Muziekbox met bluetooth en usbspeler 600 watt, bluetooth verbinding naar je telefoon, tablet, laptop etc. 28,93   35,00
Muziekbox met bluetooth en usbspeler 800 watt, bluetooth verbinding naar je telefoon, tablet, laptop etc. 33,07   40,00
Microfoon   4,13     5,00
Microfoonstatief   4,13     5,00
Statief per muziekbox   4,13     5,00
Pakket 11:            2x muziekbox zonder speler 600 watt op statief 55,79   67,50
Pakket 12:            2x muziekbox 600 watt op statief met ledbar 78,51   95,00
Upgrade pakketten naar bluetooth speaker mogelijk   4,13     5,00

De feestmaterialen kunnen bij ikgeefeenfeestje.nl worden afgehaald. Dit is op afspraak of op bovenstaande genoemde tijden. Natuurlijk is er ook een mogelijkheid om de feestartikelen thuis of op locatie te laten bezorgen. Wij bezorgen in de regio Helmond zoals Nuenen, Someren, Eindhoven, Best, Mierlo, Valkenswaard. Maar ook in Heeze, Geldrop, Deurne, Asten, lieshout, Mariahout en Son en Breugel zijn wij actief. Kijk op onze lijst van bezorgplaatsen voor de mogelijkheden en de bezorgkosten. Indien er uw woonplaats niet bij staat neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Wilt u een muziekinstallatie huren? Muziekinstallatie Verhuur Helmond, neem contact met ons op!