Chafing dish

Een chafing dish (van de oude Franse chauffer “om warm te maken”) is een soort van draagbaar rooster bevestigd op een statief. De warmhoutbak werd oorspronkelijk verwarmd met houtskool in een koperslager. En werd gebruikt voor voedingsmiddelen die zacht gekookt moeten worden. De warmhoud bakken kunnen worden gebruikt aan tafel. Of middels een deksel voor het warmhouden van gerechten op een buffet. Ook kan hij helpen om delicate gerechten. Zoals vis, warm te houden zonder enige vorm van smaakverlies. Hij kan verdeeld worden in 1, 2 of 3 bakken. Geef dit tijdig door zodat wij alles klaar kunnen zetten.

Chafing dish

Chafing dish

Wij verhuren al meer dan 15 jaar feestartikelen. Zo kunt u bij ons terecht voor partytent. Maar ook voor feestverlichting en voor diverse meubilair zoals statafels en barkrukken. Ook kunt u bij ons terecht voor verhuur van geluid. Zoals muziekinstallaties, karaoke-sets. Maar ook opblaasfiguren voor zoals Abraham en Sarah.

Prijzen

Een dagje langer?, geen probleem. Je hebt bij ons een ophaaldag, feestdag en een retourdag. We tellen alleen de feestdag. Nog wat langer? bespreek het met ons. Wij maken duidelijke afspraken.

ex Btw. incl. Btw.
Chafing dish met 2 branders voor 3 uur 9,92 12,00
Extra brander voor 3 uur 0,83   1,00

Wilt u een warmhoud bak huren? Verhuur Helmond, neem contact met ons op!