Bezorging

Als je geen zin hebt om alles op te halen of je auto gewoonweg te klein is, dan bezorgen wij de spullen tegen serviceprijs, je kunt dan de volgende dag na je feest gewoon lekker uitslapen en hoeft de deur dan met hoofdpijn niet uit.Wij bezorgen tot aan de eerste deur, en alleen op de begane grond.

Bekijk hier de prijzen voor bezorging in uw regio.

Belangrijkste:

Wij zijn een klein bedrijf waar afspraken nog belangrijk zijn, wij zijn pas tevreden als jullie feest geslaagd is. Heb je opmerkingen of tips, laat ze even weten.

Info het beste telefonisch dit werkt het snelst en is het duidelijkst. Boekingen uitsluitend telefonisch ( in verband met beschikbaarheid ). We krijgen heel veel mail en proberen dit zo spoedig mogelijk af te handelen.

Alle spullen die we kunnen leveren zijn makkelijk te vervoeren, de statafels, krukken en stoelen zijn inklapbaar, de partytenten compact in koffers en draagtassen verpakt. Momenteel verhuren we aan diverse klanten, hoofdzakelijk particulieren, maar ook zalencomplexen, scholen, bedrijven, diverse verenigingen, straatfeesten enz. Dit naar ieders tevredenheid, voornamelijk omdat onze spullen schoon zijn en goed onderhouden en de prijzen zeer aantrekkelijk.

Wij tellen niet per dag maar de huur van één feest(dag), het ophalen en het retour brengen staan hier dus buiten. Dagje eerder,dagje later?, in overleg, zonder extra kosten kunnen hier dus passende afspraken over gemaakt worden. Lekker uitslapen na je feest, zeker zo belangrijk.