Route

Mulders Verhuur
Bruhezerweg 49
5704 CM Helmond / Brouwhuis

Navigatie via Google Maps

Vanaf s´Hertogenbosch / Veghel:

Rijd langs het kanaal en volg de weg N279 tot Helmond, passeer de verkeerslichten en volg de weg (linkse kant witte huizen) tot u een grote rotonde tegenkomt, neem de rotonde en pak de eerste afslag N279 / S210, na 600 mtr neem de eerste afslag en ga bij de verkeerslichten rechtsaf. Je rijdt nu Helmond binnen en gaat bij de eerste verkeerslichten links. Rijd nu onder het spoor door en ga bij de T-splitsing links, volg de weg richting het crematorium tot de weg naar rechts draait, deze blijft je volgen, je komt nu langs de dierenkliniek. Volg de weg over de volgende drempel en neem de volgende mogelijkheid rechtsaf, dit is de Bruhezerweg. Het tweede huis aan de rechterkant is nummer 49 (tegenover de witte boerderij).

Vanaf Eindhoven / Nuenen:

Rijd door Helmond heen en ga bij de tweede stoplichten na de McDonald’s (benzinestation) rechtsaf. Rijd nu onder het spoor door en ga bij de T-splitsing links, volg de weg richting het crematorium tot de weg naar rechts draait, deze volgen, je komt nu langs de dierenkliniek. Volg de weg over de volgende drempel en neem de volgende mogelijkheid rechtsaf, dit is de Bruhezerweg. Het tweede huis aan de rechterkant is nr. 49 (tegenover de witte boerderij).

Vanuit Venray / Deurne:

Rijd over de Deurneseweg tot je Helmond binnenkomt, na het klooster aan de linkerkant ga je bij de stoplichten linksaf. Rijd nu Brouwhuis in en volg de weg onder het spoor door, bij de T-splitsing ga je linksaf richting het crematorium. Op het einde volg je de weg naar rechts en rijd nu langs de dierenkliniek af. Volg de weg over de volgende drempel en neem de volgende mogelijkheid rechtsaf, dit is de Bruhezerweg. Het tweede huis aan de rechterkant is nr. 49 (tegenover de witte boerderij).

Vanuit Eindhoven / Veldhoven via A67:

Rijd over de A67 en neem afslag 35 Someren/Helmond, beneden bij de rotonde gaat u driekwart rond ( linksaf ) en volgt de weg onder de A67 door langs het kanaal richting Helmond. Bij de eerste stoplichten gaat je linksaf, de weg draait met een bocht over het kanaal heen dit is de Rochadeweg, deze weg blijf je door rijden tot je voor de tweede maal over een kanaal heen gaat, nu ga je bij de rotonde linksaf en rijd de wijk Brouwhuis/Helmond in (Verbindingsweg). Op het einde van deze weg ga je bij de T-splitsing rechtsaf, deze weg, de Rivierensingel volg je tot door de S-bocht daarna de eerste links dit is de Bruhezerweg. Het tweede huis aan de rechterkant is nummer 49 (tegenover de witte boerderij).

Vanuit Brouwhuis:

Rijd vanuit de kerk naar cafetaria de Visser, ga nu bij T-splitsing achter de Visser rechtsaf de Bruhezerweg op, rijd langs over de drempels richting de rivierensingel, Op het einde van de straat tegenover de witte boerderij is nummer 49.

Belangrijk!

Zet je auto in zijn vooruit netjes in een van de zeven extra brede parkeervakken zodat je aan de achterkant van de auto kunnen laden of lossen. Ook al is het rustig en heb je niet veel nodig er kunnen dan altijd nog meer mensen in of uit. Half op de oprit werkt niet, er kunnen nog meer klanten komen!!! Kom je met een aanhanger zet hem dan zo dat er ook nog andere klanten langs kunnen, zorg voor een afdekzeil zodat de spullen niet nat worden.

ikgeefeenfeestje