Buffetbenodigdheden

Buffetbenodigdheden, Koffie of Chafing dish huren? Dat kan bij ons. Een dagje langer?, geen probleem, je hebt bij ons een ophaaldag, feestdag en een retourdag, we tellen alleen de feestdag. Nog wat langer? bespreek het met ons, wij maken duidelijke afspraken.

Chafing dish

Chafing dish

De chafing dish of warmhoudbak genaamd, is te verdelen in vakken. Zo kunt u kiezen uit een twee of drie baks. Geef dit tijdig door. Zo kunnen wij alles voor u klaar zetten. Je krijgt er twee branders bij. Deze kunt u drie uur gebruiken. Extra branders zijn bij te bestellen.

Even koffiezetten voor je gasten. voordat je het weet ben je heel de avond op sjouw. huur een koffiezetter, klein of groot. We hebben ze in 40 of 80 kops. iedereen kan zelf zijn koffie tappen. Heel gemakkelijk, kopje eronder, kraan open en klaar. Je spaart veel tijd uit, en kunt lekker mee feesten. Haal een pak grove maling koffie. Een half pond voor de 40 kops of een pond voor de 80 kops. een half uur tot 45 minuten en de koffie is klaar. Niets is gemakkelijk dan goed voorbereid.

Koffie percolator

Wij verhuren al meer dan 15 jaar feestartikelen. Zo kunt u bij ons terecht voor partytenten, professionele feestverlichting en voor diverse meubilair zoals statafels en barkrukken. Ook kunt u bij ons terecht voor verhuur van geluid c.q. muziekinstallaties, en opblaas figuren voor Abraham en Sarah gelegenheden.

Uitermate geschikt voor gebruik op zelfbedienings-buffetten. Deze 10 liter soepketel is ook prima te gebruiken voor het warmhouden van sauzen, kerriespijzen, hotdogs en sateh etc. Bijgeleverd is de grote opschep soeplepel.

Soepketel

Soepketel

Prijzen

ex Btw. incl Btw.
Chafing dish met 2 branders voor 3 uur   9,92 12,00
Extra brander voor 3 uur per stuk   0,83   1,00
Koffiepercolator 40 kops   8,26 10,00
Koffiepercolator 80 kops 10,33 12,50
Hotspot/Soepketel 10 liter 10,33 12,50

Wilt u een Buffetbenodigdheden huren? Perculator  Chafing dish Verhuur Helmond, regio Eindhoven neem contact met ons op!