Jarige Jet

De opblaaspop voor de Jarige Jet of een jonge Sarah die je kunt huren voor een feestje!

18,21,30,40 of 50 jaar geworden, of een andere leeftijd die je wil vieren? Huur die mooie Sarah of jarige opblaaspop voor haar verjaardag. Ook is deze pop als de moderne jonge Sarah geweldig te gebruiken. Doe eens gek en laat het heel de buurt weten. De opblaaspoppen zijn gemakkelijk op te zetten in een paar tellen.

Deze Sarah jong doet het goed op diverse leeftijden. Een sexie Sarah, deze knappert in de straat doet iedereen goed. Jij bent jarig, onze sarah of jarige pop komt graag bij je langs. De pop zit verpakt in een grote sporttas, je krijgt de pomp, gebruiksaanwijzing en 8 haringen erbij. Geef je of haar leeftijd door zodat wij het juiste bordje erbij kunnen doen.

Jonge Sarah

Wij verhuren al meer dan 15 jaar feestartikelen. Zo kunt u bij ons terecht voor partytenten, professionele feestverlichting en voor diverse meubilair zoals statafels, barkrukken en stoelen. Ook kunt u bij ons terecht voor verhuur van geluid c.q. muziekinstallaties, en opblaas figuren voor Abraham, Sarah en de Jarige Jet voor diverse gelegenheden.

Jarige Jet

Jarige jet, jonge Sarah

opblaas pakket

opblaas pakket

Draagtas met pomp

draagtas met pomp

Prijzen

‘Een dagje langer?’ Dat is bij ons geen probleem, je hebt bij ons een ophaaldag, feestdag en een retourdag, we tellen alleen de feestdag.
‘Nog wat langer?’, bespreek het met ons, wij maken duidelijke afspraken.

ex Btw. incl. Btw.
Sarah feestend 2.50 mtr hoog 28,93 35,00
Sarah oud opblaasfiguur 3.00 mtr hoog 28,93 35,00
Jarige Jet opblaasfiguur 3.50 mtr hoog 28,93 35,00
Sarah sportief 3.50 mtr hoog 28,93 35,00
Naar Abraham 28,93 35,00

Wil je een opblaasfiguur huren? Jarige jet verhuur Helmond, kijk hier voor al onze prijzen of neem contact met ons op.