Springkussen niet meer leverbaar

Uitleg springkussen: opzetten en opruimen.

Springkussen

Springkussen

Wij verhuren al meer dan 15 jaar feestartikelen. Zo kunt u bij ons terecht voor partytenten, professionele feestverlichting en voor diverse meubilair zoals statafels en barkrukken. Ook kunt u bij ons terecht voor verhuur van geluid c.q. muziekinstallaties, karaoke-sets en opblaas figuren voor Abraham en Sarah gelegenheden.

Wij richten ons op de verjaardag thuis. Het kleinere feestje. Dus ook met ons kussen. De kleintjes zijn aan de beurt. Wat zullen ze een pret hebben. Let op de schoenen uit, de riempjes af. Geen scherpen delen, en geen vaders en moeders op het kussen. Een dag om niet te vergeten.

Niet meer leverbaar

Een dagje langer?, geen probleem, je hebt bij ons een ophaaldag, feestdag en een retourdag, we tellen alleen de feestdag.
Nog wat langer? bespreek het met ons, wij maken duidelijke afspraken.

ex Btw. incl. Btw.
Klein springkussen 3 t/m 7 jaar 365×265
Klein springkussen + tent 3×4 ( pakket 9)

De feestmaterialen kunnen bij ikgeefeenfeestje.nl worden afgehaald, dit op afspraak of op bovenstaande genoemde tijden. Natuurlijk is er ook een mogelijkheid om de feestartikelen thuis of op locatie te laten bezorgen. Wij bezorgen in de regio Helmond zoals Nuenen, Someren, Eindhoven, Best, Mierlo, Valkenswaard. Maar ook in Heeze, Geldrop, Deurne, Asten, lieshout, Mariahout en Son en Breugel zijn wij actief. Kijk op onze lijst van bezorgplaatsen voor de mogelijkheden en de bezorgkosten. Indien er uw woonplaats niet bij staat neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Wilt u graag een kussen huren? Springkussen Verhuur Helmond, neem contact met ons op!