Abraham Sportief

We hebben een hele mooie abraham sportief die u kunt huren voor uw feestje!

18,21,30,40 of 50 jaar geworden? Personal trainer, bodybuilder of gewoon sportief? Huur die sportieve opblaaspop voor zijn verjaardag. Doe eens gek en laat het heel de buurt weten. De pop is op te zetten in een paar tellen. 50ste verjaardag, deze speciale dag vier je groots. Verras je partner, collega of baas.

Iedereen zal het weten, deze knappert in de straat doet iedereen goed. Jij bent jarig, onze sportieveling komt graag bij je langs. De pop zit verpakt in een grote sporttas. Je krijgt de pomp, gebruiksaanwijzing en 8 haringen erbij. Geef je of zijn leeftijd door zodat wij het juiste bordje erbij kunnen doen.

Wij verhuren al meer dan 15 jaar feestartikelen. Zo kunt u bij ons terecht voor partytenten, professionele feestverlichting en voor diverse meubilair zoals statafels, barkrukken en stoelen. Ook kunt u bij ons terecht voor verhuur van geluid c.q. muziekinstallaties, en opblaas figuren voor Abraham boer, tuinman, klusser voor diverse gelegenheden.

Zelf ophalen

De opblaaspop zit in een tas van ongeveer 80 x 40 en is daarom gemakkelijk mee te nemen.
Hij past gemakkelijk op de voorstoel van een auto of achterin.

Prijzen

‘Een dagje langer?’ Dat is bij ons geen probleem, je hebt bij ons een ophaaldag, feestdag en een retourdag, we tellen alleen de feestdag.
‘Nog wat langer?’, bespreek het met ons, wij maken duidelijke afspraken.

De feestmaterialen kunnen bij ikgeefeenfeestje.nl worden afgehaald, dit op afspraak of op bovenstaande genoemde tijden. Natuurlijk is er ook een mogelijkheid om de feestartikelen thuis of op locatie te laten bezorgen. Wij bezorgen in de regio Helmond zoals Nuenen, Someren, Eindhoven, Best, Mierlo, Valkenswaard. Maar ook in Heeze, Geldrop, Deurne, Asten, Lieshout, Mariahout en Son en Breugel zijn wij actief. Kijk op onze lijst van bezorgplaatsen voor de mogelijkheden en de bezorgkosten. Indien er uw woonplaats niet bij staat neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Wilt u een Abraham Sara huren? Abraham / Sarah Verhuur Helmond, regio Eindhoven neem contact met ons op!