Abraham Bouwvakker Klusser

We hebben een hele mooie Abraham Bouwvakker Klusser die u kunt huren voor uw feestje!

18,21,30,40 of 50 jaar geworden. De echte stoere bouwbakker of klusser? Huur die mooie opblaaspop voor zijn verjaardag. Deze pop is als bouwvakker of klusjesman abraham. Doe eens gek en laat het heel de buurt weten. De pop is op te zetten in een paar tellen. Zijn 50ste verjaardag, deze speciale dag vier je groots. Verras je partner, collega of baas.

Iedereen mag het weten, deze knappert in de straat doet het goed. Jij bent jarig, onze abraham bouwvakker of klusser komt graag bij je langs. De pop zit verpakt in een grote sporttas. Je krijgt de pomp, gebruiksaanwijzing en 8 haringen erbij. Geef je, of zijn leeftijd door zodat wij het juiste bordje erbij kunnen doen.

Abraham Bouwvakker Klusser

Wij verhuren al meer dan 15 jaar feestartikelen. Zo kunt u bij ons terecht voor partytenten, professionele feestverlichting en voor diverse meubilair zoals statafels, barkrukken en stoelen. Ook kunt u bij ons terecht voor verhuur van geluid c.q. muziekinstallaties. Wat dacht je van een Abraham bouwvakker klusser voor diverse leeftijden.

Opblaas pakket

opblaas pakket

Draagtas met pomp

draagtas met pomp

Zelf ophalen

De opblaaspop zit in een tas van ongeveer 80 x 40 en is daarom gemakkelijk mee te nemen.
Hij past gemakkelijk op de voorstoel van een auto of achterin, ook de pomp is niet groot.

Prijzen

‘Een dagje langer?’ Dat is bij ons geen probleem, je hebt bij ons een ophaaldag, feestdag en een retourdag, we tellen alleen de feestdag.
‘Nog wat langer?’, bespreek het met ons, wij maken duidelijke afspraken.

ex Btw. incl. Btw.
Abraham oud opblaasfiguur 3.20 mtr hoog 28,93 35,00
De Bouwvakker/Klusser 3.50 mtr hoog 28,93 35,00
De Boer/Tuinman/Monteur 3.50 mtr hoog 28,93 35,00
Abraham sportief 3.50 mtr hoog 28,93 35,00
Abraham feestend 2.80 mtr hoog 28,93 35,00
Abraham voetballer scheidsrechter 3.50 mtr hoog 28,93 35,00
Abraham het heertje kantoorman pensioen 3.50 mtr hoog 28,93 35,00

De feestmaterialen kunnen bij ikgeefeenfeestje.nl worden afgehaald, dit op afspraak of op bovenstaande genoemde tijden. Natuurlijk is er ook een mogelijkheid om de feestartikelen thuis of op locatie te laten bezorgen. Wij bezorgen in de regio Helmond zoals Nuenen, Someren, Eindhoven, Best, Mierlo, Valkenswaard. Maar ook in Heeze, Geldrop, Deurne, Asten, Lieshout, Mariahout en Son en Breugel zijn wij actief. Kijk op onze lijst van bezorgplaatsen voor de mogelijkheden en de bezorgkosten. Indien er uw woonplaats niet bij staat neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Wilt u een Abraham Sara huren? Abraham / Sarah Verhuur Helmond, regio Eindhoven neem contact met ons op!