Partyservice Venray

Bent u zoekt op partyservice Venray? Wij zitten in Helmond en bezorgen tegen een serviceprijs. Je mag het ook zelf komen ophalen, we zitten op 27 minuten afstand. Kijk op de site naar alle mogelijkheden. Je vind er een link naar de prijslijst en bezorging. Wij verhuren diverse meubilair en feestartikelen voor je thuisfeest, bruiloft, communie of andere samenkomen. Denk hierbij aan een partytent maar ook de inrichting ervan.  Ook voor je binnenfeest, je extra tafel, statafel, stoel of barkruk. Een speciale leeftijd, huur een sarah of abraham of jarige Jet, bij ons voor de beste prijs. Wil je wat muziek op je feest of wat feestverlichting in de tent, wij kunnen je helpen. Bij ons kun je huren de prikkabel maar ook een dubbel lichtorgel, ledbar en de discoballamp. Wij bezorgen in de regio Venray alles volgens tijd en afspraak.

Partyservice

Partytent 4x10

Wij leveren al jaren in de regio Someren, Geldrop, Helmond, Deurne, Gemert, Beek en Donk, Lieshout, Son en Breugel, Best, Nuenen, Veldhoven, Valkenswaard, Heeze, Leende, Asten en Venray. Je betaald bij ons enkel alleen de dag van het feest. Valt de dag op een zaterdag dan is er een mogelijkheid voor zondag of maandags retour. Wij hebben weekendprijzen. Wij zitten al meer dan 15 jaar in het verhuur vak. Wij zijn maar met zijn tweeën, het lijntje is kort, de afspraken duidelijk.

Prijzen

Voor al onze prijzen, klik boven op de menubalk op onze prijslijst of andere informatie. Ook kun je via het contactformulier laten weten wat je nodig hebt en wanneer. Wij geven u dan de juiste prijs en kijken of het beschikbaar is. Geef wel even door of je het zelf komt ophalen of bezorgd wil hebben. Wij zijn gericht op het thuisfeestje maar ook het straatfeest en leveren tegen de beste prijs. Ook bij bedrijfsfeesten zijn wij actief. Denk hierbij aan de sint en kerstviering. De oud of nieuwjaarsborrel. Maar ook een collega, vriend of vriendin die de 50 gaat bereiken. Bij ons staat niet alleen de prijs maar ook de service op de eerste plaats.

Tenten

Partytent 5x10

Alle maten

Partytent 4x2

Beste prijs

Abraham Sarah

Een dagje langer?, geen probleem, je hebt bij ons een ophaaldag, feestdag en een retourdag, we tellen alleen de feestdag.
Nog wat langer? bespreek het met ons, wij maken duidelijke afspraken.

Wilt u graag een artikel huren? Partyservice Venray, neem contact met ons op!