Partyservice Veldhoven

U zoekt op partyservice Veldhoven? Wij hebben bijna alles voor de best prijs. Thuis of buiten de deur, wij leveren alles voor u feest. kijk op de site naar de mogelijkheden. Je vind er tevens een link naar de prijslijst. Of je nu een klein of een groot feest hebt, wij helpen je graag. Denk hierbij aan een partytent van klein naar groot, of staantafels en een koffiezetter. Ook voor klapstoelen, stapelstoelen, krukken of een sarah of abraham moet je bij ons zijn. Wil je wat muziek en feestverlichting in de tent, bij ons kun je het huren. Wij bezorgen in de regio Veldhoven, maar ook zelf ophalen is een optie. Wij leveren al jaren in de regio Eindhoven, Geldrop, Helmond, Deurne, Gemert, Beek en Donk, Lieshout, Son en Breugel, Best, Nuenen, Veldhoven, Valkenswaard, Heeze, Leende, Someren, Asten en Venray.

Partyservice

Kijk op onze site voor de bezorgkosten of neem contact met ons op. Je betaald bij ons enkel alleen de dag van het feest. Valt de dag op een zaterdag dan is er een mogelijkheid voor zondag of maandags retour. Dit alles zonder extra kosten. Wij zitten al meer dan 15 jaar in het verhuur vak. Wij zijn maar met zijn tweeën, het lijntje is kort, de afspraken duidelijk.

Voor onze prijs, klik boven op de menubalk op onze prijslijst of andere informatie. Ook kun je via het contactformulier laten weten wat je nodig hebt, Wij geven u dan de juiste prijs, Geef wel even door of je het zelf komt ophalen of bezorgt wil hebben.

Tenten

Partytent 5x10

Verhuur

geluid licht compleet

Veldhoven

Abraham Sarah

Een dagje langer?, geen probleem, je hebt bij ons een ophaaldag, feestdag en een retourdag, we tellen alleen de feestdag. Nog wat langer? bespreek het met ons, wij maken duidelijke afspraken.

Wilt u graag een artikel huren? Partyservice Veldhoven, neem contact met ons op!