Partyservice Son en breugel

Bent u zoekt op partyservice Son en Breugel? Wij zitten in Helmond en bezorgen tegen een serviceprijs. Je mag het ook zelf komen ophalen, we zitten op een half uurtje rijden. Kijk op de site naar alle mogelijkheden. Je vind er een link naar de prijslijst en bezorging. Wij verhuren diverse feestartikelen voor je thuisfeest, bruiloft, communie of andere samenkomst. We hebben diverse mogelijkheden. Denk hierbij aan een partytent maar ook de inrichting ervan, of een abraham en sarah die je kunt huren voor de vijftig jarige of een andere leeftijd.

Partyservice

Partyservice Son en Breugel

Een speciale verjaardag, huur een sarah of abraham of jarige Jet, bij ons voor de beste prijs. Wil je wat muziek op je feest of wat verlichting in de tent, wij kunnen je helpen. We hebben de prikkabel, dubbel lichtorgel, ledbar en de discoballamp. Wij bezorgen in de regio Son en Breugel alles volgens tijd en afspraak.

Wij leveren al jaren in de regio Someren, Geldrop, Helmond, Deurne, Gemert, Beek en Donk, Lieshout, Son en Breugel, Best, Nuenen, Veldhoven, Valkenswaard, Heeze, Leende, Asten en Venray. Je betaald bij ons enkel alleen de dag van het feest. Valt de dag op een zaterdag dan is er een mogelijkheid voor zondag of maandags retour. Ikgeefeenfeestje heeft weekendprijzen. Wij zitten al meer dan 15 jaar in het verhuur vak. We zijn maar met zijn tweeën, het lijntje is kort, de afspraken duidelijk.

Service

tent 3x5

Opblaas

Abraham Sarah

Muziek

Muziekinstallatie
Prijzen

Voor al onze prijzen, klik boven op de menubalk op onze prijslijst of andere informatie. Ook kun je via het contactformulier laten weten wat je nodig hebt en wanneer. We geven u dan de juiste prijs en kijken of het beschhikbaar is. Geef wel even door of je het zelf komt ophalen of bezorgd wil hebben. Wij zijn gericht op het thuisfeestje maar ook het straatfeest en leveren tegen de beste prijs. Ook bij bedrijfsfeesten zijn we actief. Denk hierbij aan de sint en kerstviering. De oud of nieuwjaarsborrel. Maar ook een collega, vriend of vriendin die de 50 gaat bereiken. Bij ons staat niet alleen de prijs maar ook de service op de eerste plaats.

Een dagje langer?, geen probleem, je hebt bij ons een ophaaldag, feestdag en een retourdag, we tellen alleen de feestdag.
Nog wat langer? bespreek het met ons, wij maken duidelijke afspraken.

Wilt u graag een artikel huren? Partyservice Son en breugel, neem contact met ons op!