Partyservice Someren

Bent u zoekt op partyservice Someren? Wij zitten dichtbij en verhuren alles voor beste prijzen. Je mag het zelf komen ophalen en retour brengen of lekker laten bezorgen. Kijk op de site naar alle mogelijkheden. Je vind er een link naar de prijslijst en bezorging. Of je nu een klein samenzijn hebt of een groot feest hebt, wij helpen en denken met je mee. Wij verhuren diverse feestartikelen. Denk hierbij aan een partytent maar ook de inrichting ervan. Of je nu statafels of een koffie percolator nodig hebt, wij hebben het. Ook voor klapstoelen, stapelstoelen, barkrukken of een sarah of abraham, bij ons zit je goed. Wil je een muziekbox huren of mooie discoverlichting in de tent. We hebben de prikkabel, dubbel lichtorgel, ledbar en de discoballamp. Wij bezorgen in de regio Someren tegen serviceprijs, maar ook zelf ophalen is een optie.

Partyservice

Partyservice Someren

Bezorgen

Wij leveren al jaren in de regio Someren, Geldrop, Helmond, Deurne, Gemert, Beek en Donk, Lieshout, Son en Breugel, Best, Nuenen, Veldhoven, Valkenswaard, Heeze, Leende, Asten en Venray. Kijk op de site voor bezorgkosten of neem contact met ons op. Je betaald bij ons enkel alleen de dag van het feest. Valt de dag op een zaterdag dan is er een mogelijkheid voor zondag of maandags retour. Dit alles zonder extra kosten. Wij zitten al meer dan 15 jaar in het verhuur vak. Wij zijn maar met zijn tweeën, het lijntje is kort, de afspraken duidelijk.

Verhuur

Abraham Sarah

partytent

Partytent 4x4

Meubilair

Partytafel

Voor al onze prijzen, klik boven op de menubalk op onze prijslijst of andere informatie. Ook kun je via het contactformulier laten weten wat je nodig hebt en wanneer. Wij geven u dan de juiste prijs en kijken of het beschhikbaar is. Geef wel even door of je het zelf komt ophalen of bezorgd wil hebben. Wij zijn gericht op het thuisfeestje maar ook het straatfeest en leveren tegen de beste prijs. Ook bij bedrijfsfeesten zijn wij actief. Denk hierbij aan de sint en kerstviering. De oud of nieuwjaarsborrel. Maar ook een collega, vriend of vriendin die de 50 gaat bereiken. Bij ons staat niet alleen de prijs maar ook de service op de eerste plaats.

Een dagje langer?, geen probleem, je hebt bij ons een ophaaldag, feestdag en een retourdag, we tellen alleen de feestdag.
Nog wat langer? bespreek het met ons, wij maken duidelijke afspraken.

Wilt u graag een artikel huren? Partyservice Someren, neem contact met ons op!