Partyservice Nederweert

Bent u zoekt op partyservice Nederweert? Wij zitten in Helmond. Je mag het zelf komen ophalen, we zitten op 23 minuten afstand. Wij zijn de goedkoopste in de regio. Wij verhuren diverse feestartikelen voor je thuisfeest, bruiloft, communie of andere samenkomen. Denk hierbij aan partytenten maar ook de inrichting ervan.  We hebben van alles voor je binnenfeest, je extra klaptafel, statafel, klapstoel of barkruk. Heb jij of iemand van je vrienden, kennissen of collega een speciale leeftijd te vieren, huur een sarah, abraham of jarige Jet, bij ons voor de beste prijs. Wij tellen het weekendtarief voor de prijs van slechts een dag. Wil je muziek op je feest of wat feestverlichting in de tent, bij ons kun je het huren. We hebben de prikkabel, dubbel lichtorgel, ledbar en de discoballamp. Voor de muziek hebben we een enkele box of in set. Wij werken volgens tijd en afspraak.

Partyservice

Partytent 5x10

Wij leveren al jaren in de regio Someren, Geldrop, Helmond, Deurne, Gemert, Beek en Donk, Lieshout, Son en Breugel, Best, Nuenen, Veldhoven, Valkenswaard, Heeze, Leende, Asten en Venray. Je betaald bij ons enkel alleen de dag van het feest. Valt de dag op een zaterdag dan is er een mogelijkheid voor zondag of maandags retour. Wij zitten al meer dan 15 jaar in het verhuur vak. Wij zijn maar met zijn tweeën, het lijntje is kort, de afspraken duidelijk.

Prijzen

Voor al onze prijzen, klik boven op de menubalk op onze prijslijst of andere informatie. Ook kun je via het contactformulier laten weten wat je nodig hebt en wanneer. Wij geven u dan de juiste prijs en kijken of het beschikbaar is. Wij zijn gericht op het thuisfeestje maar ook het straatfeest en leveren tegen de beste prijs. Ook bij bedrijfsfeesten zijn wij actief. Denk hierbij aan de sint en kerstviering. De oud of nieuwjaarsborrel. Bij ons staat niet alleen de prijs maar ook de service op de eerste plaats.

Meijel

geluid licht compleet

Verhuur

Regio

Abraham Sarah

Een dagje langer?, geen probleem, je hebt bij ons een ophaaldag, feestdag en een retourdag, we tellen alleen de feestdag.
Nog wat langer? bespreek het met ons, wij maken duidelijke afspraken.

Wilt u graag een artikel huren? Partyservice Nederweert, neem contact met ons op!