Partyservice Meijel

Gegoogeld op partyservice Meijel? We zitten in Helmond en bezorgen tegen een serviceprijs. Wij zijn de goedkoopste in de regio. Je kunt het ook zelf komen halen, we zitten op 20 minuten afstand. Kijk op de site naar diverse mogelijkheden. Je vind er de prijslijst en de mogelijkheid voor bezorging. Ikgeefeenfeestje.nl verhuurt diverse artikelen voor je thuisfeest, bruiloft, communie of andere samenkomen. Denk hierbij aan een partytent maar ook de feestelijke inrichting ervan.  Ook voor je binnenfeest hebben wij je extra klaptafel, buffettafel, staantafel, klapstoel of barkrukken. Een vriend, vriendin, man of vrouw met speciale leeftijd? Huur bij ons een Sarah, Abraham of jarige Jet voor de beste prijs. Wil je een muziekinstallatie op je feest of een sfeerverlichting in je partytent. We hebben een prikkabel, dubbel lichtorgel, ledbar op statief of de discoballamp om te huren.

Partyservice

Wij leveren al jaren in de regio Someren, Geldrop, Helmond, Deurne, Gemert, Beek en Donk, Lieshout, Son en Breugel, Best, Nuenen, Veldhoven, Valkenswaard, Heeze, Leende, Asten en Venray. Je betaald bij ons enkel alleen de dag van het feest. Valt de dag op een zaterdag dan is er een mogelijkheid voor zondag of maandags retour.  Hier tellen weekendprijzen. Wij zitten al meer dan 15 jaar in het verhuur vak. We zijn maar met zijn tweeën, het lijntje is kort, de afspraken duidelijk.

Prijzen

Voor al onze prijzen, klik boven op de menubalk op onze prijslijst of andere informatie. Ook kun je via het contactformulier laten weten wat je nodig hebt en wanneer. Wij geven u dan de juiste prijs en kijken of het beschikbaar is. Geef wel even door of je het zelf komt ophalen of bezorgd wil hebben. We zijn gericht op het thuisfeestje maar ook het straatfeest en leveren tegen de beste prijs. Ook bij bedrijfsfeesten zijn wij actief. Denk hierbij aan de sint en kerstviering. De oud of nieuwjaarsborrel. Maar ook een collega, vriend of vriendin die de 50 gaat bereiken. Bij ons staat niet alleen de prijs maar ook de service op de eerste plaats.

Tenten

Partytent 4x10

Muziek

speakerset met lichtorgel

Abraham Sarah

Abraham Sarah

Een dagje langer?, geen probleem, je hebt bij ons een ophaaldag, feestdag en een retourdag, we tellen alleen de feestdag.
Nog wat langer? bespreek het met ons, wij maken duidelijke afspraken.

Wilt u graag een artikel huren? Partyservice Meijel, neem contact met ons op!