Partyservice Heeze

Bent u zoekt op partyservice Heeze? Wij zitten dichtbij. Je mag het zelf komen ophalen en retour brengen of lekker laten bezorgen. Kijk op de site naar alle artikelen. Je vind er een link naar de prijslijst en bezorging. Wij zijn er voor klein en groot, wij helpen en denken met je mee. Denk hierbij aan een partytent maar ook de inrichting ervan. Of je nu staantafels of een koffiezetter nodig hebt, wij hebben het. Ook voor stoelen, barkrukken of een sarah of abraham, bij ons zit je goed. Wat dacht je van een mooie discoverlichting in de tent, wij kunnen je helpen. We hebben feestverlichting een dubbel lichtorgel, ledbar en de discoballamp om te huren.

Partyservice

Partyservice Heeze

Wij bezorgen in Heeze voor een serviceprijs, maar zelf ophalen is een ook optie. Wij leveren al jaren in de regio Someren, Geldrop, Helmond, Deurne, Gemert, Beek en Donk, Lieshout, Son en Breugel, Best, Nuenen, Veldhoven, Valkenswaard, Heeze, Leende, Asten en Venray. Kijk op de site voor de lijst met bezorgkosten of neem contact met ons op. Je betaald bij ons enkel alleen de dag van het feest. Valt de dag op een zaterdag dan is er een mogelijkheid voor zondag of maandags retour. Dit alles zonder extra kosten. Wij zitten al meer dan 15 jaar in het verhuur vak. Wij zijn maar met zijn tweeën, het lijntje is kort, de afspraken duidelijk. Reserveer op tijd.

Verhuur

Partytent 5x10

Service

Beste prijs

Abraham Sarah
Prijzen

Voor al onze prijzen, klik boven op de menubalk op onze prijslijst of andere informatie. Ook kun je via het contactformulier laten weten wat je nodig hebt en wanneer. Wij geven u dan de juiste prijs en kijken of het beschhikbaar is. Geef wel even door of je het zelf komt ophalen of bezorgd wil hebben. Wij zijn gericht op het thuisfeestje maar ook het straatfeest en leveren tegen de beste prijs. Ook bij bedrijfsfeesten zijn wij actief. Denk hierbij aan de sint en kerstviering. De oud of nieuwjaarsborrel. Maar ook een collega, vriend of vriendin die de 50 gaat bereiken. Bij ons staat niet alleen de prijs maar ook de service op de eerste plaats.

Een dagje langer?, geen probleem, je hebt bij ons een ophaaldag, feestdag en een retourdag, we tellen alleen de feestdag.
Nog wat langer? bespreek het met ons, wij maken duidelijke afspraken.

Wilt u graag een artikel huren? Partyservice Heeze, neem contact met ons op!