Partyservice Geldrop

U zoekt op partyservice Geldrop? Gevonden, wij zitten in Helmond en kunnen ook bezorgen. We hebben bijna alles voor het perfecte thuis of buiten de deur feestje. Bij ons ligt de nadruk op de beste prijs voor elk feest. Kijk gerust op je gemak op onze site, kijk naar al onze artikelen of naar de prijslijst. Of je nu een feest hebt met 10 mensen of met 100, wij helpen je graag. Denk hierbij aan buffettafels, staantafels of een partytent. Ook voor een Abraham en Sarah of een rode loper moet je bij ons zijn. een beetje muziek en verlichting in de tent, wij kunnen je helpen. Partyservice Geldrop, dan huur je bij ons voor de beste prijs en toch in de buurt.

Partyservice

Partyservice Geldrop

Wij bezorgen in de regio, maar ook zelf ophalen is een optie. Wij leveren al jaren in de regio Geldrop, Helmond, Deurne, Gemert, Beek en Donk, Lieshout, Son en Breugel, Best, Eindhoven, Nuenen, Veldhoven, Valkenswaard, Heeze, Leende, Someren, Asten en Venray.

Bezorging

Kijk op de site voor de bezorgkosten of neem contact met ons op. Je betaald bij ons alleen de dag van het feest. Valt de dag op een zaterdag dan is er een mogelijkheid voor zondag of maandags retour. Dit alles zonder extra kosten. Wij zitten al meer dan 15 jaar in het verhuur vak. De feestmaterialen passen wij aan naar vraag, kijk of vraag dan ook naar onze laatste nieuwe artikelen.

Geldrop

rok met blauwe topper

Verhuur

Abraham Sarah

Tenten

Partytent 3x3

Voor onze prijs, klik boven op de menubalk op onze prijslijst of andere informatie. Ook kun je via het contactformulier laten weten wat je nodig hebt, Wij geven u dan de juiste prijs, Geef wel even door of je het zelf komt ophalen of bezorgt wil hebben. Bij ikgeefeenfeestje.nl zijn we met zijn tweeën.

Een dagje langer?, geen probleem, je hebt bij ons een ophaaldag, feestdag en een retourdag, we tellen alleen de feestdag.
Nog wat langer? bespreek het met ons, wij maken duidelijke afspraken.

Wilt u graag een artikel huren? Partyservice Geldrop, neem contact met ons op!