Partyservice Eindhoven

U zoekt op partyservice Eindhoven? Voor de beste prijs huur je bij ons. Wij hebben bijna alles voor de best prijs. Thuis of buiten de deur feest, kijk naar de mogelijkheden. Kijk gerust op je gemak op onze site naar onze artikelen of naar de prijslijst. Of je nu een feest hebt met 10 mensen of met 100, wij helpen je graag. Denk hierbij aan een feesttent, staantafels of een Abraham of Sarah die je kunt huren. Ook voor verhuur van stoelen, barkrukken etc. moet je bij ons zijn. Een beetje muziek en feestverlichting in de tent, wij kunnen je helpen.

Partyservice

Partyverhuur Eindhoven

Wij bezorgen in de regio Eindhoven, maar ook zelf ophalen is een optie. Wij leveren al jaren in de regio Eindhoven, Geldrop, Helmond, Deurne, Gemert, Beek en Donk, Lieshout, Son en Breugel, Best, Nuenen, Veldhoven, Valkenswaard, Heeze, Leende, Someren, Asten en Venray.

Kijk op de site voor de bezorgkosten of neem contact met ons op. Je betaald bij ons alleen de dag van het feest. Valt de dag op een zaterdag dan is er een mogelijkheid voor zondag of maandags retour. Dit alles zonder extra kosten. Wij zitten al meer dan 15 jaar in het verhuur vak. Wij zijn maar met zijn tweeën, het lijntje is dus kort, de afspraken duidelijk.

Abraham Sarah

Abraham Sarah

Verhuur

partytent 4x5

Beste prijs

rok met blauwe topper

Voor onze prijs, klik boven op de menubalk op onze prijslijst of andere informatie. Ook kun je via het contactformulier laten weten wat je nodig hebt, Wij geven u dan de juiste prijs, Geef wel even door of je het zelf komt ophalen of bezorgt wil hebben.

Een dagje langer?, geen probleem, je hebt bij ons een ophaaldag, feestdag en een retourdag, we tellen alleen de feestdag.
Nog wat langer? bespreek het met ons, wij maken duidelijke afspraken.

Wilt u graag een artikel huren? Partyservice Eindhoven, neem contact met ons op!