Partyservice Deurne

U zoekt op partyservice Deurne? Wij zitten vlak bij en verhuren alles voor de best prijs. Je kunt het zelf komen ophalen of lekker laten bezorgen. kijk op de site naar de mogelijkheden. Je vind er tevens een link naar de prijslijst. Of je nu een klein of een groot feest hebt, wij helpen je graag. Wij verhuren diverse artikelen. Denk hierbij aan partytenten van klein naar groot, of statafels en een koffie percolator. Ook voor klapstoelen, stapelstoelen, barkrukken of een sarah of abraham moet je bij ons zijn. Wil je een muziekbox of feestverlichting in de tent, wij kunnen je helpen. We hebben de prikkabel, dubbel lichtorgel, ledbar en de discoballamp. Wij bezorgen in de regio Deurne, maar ook zelf ophalen is een optie. Als je zoekt op Partyservice Deurne, wij zitten in de buurt.

Partyservice

Partyservice Deurne

Wij leveren al jaren in de regio Asten, Geldrop, Helmond, Deurne, Gemert, Beek en Donk, Lieshout, Son en Breugel, Best, Nuenen, Veldhoven, Valkenswaard, Heeze, Leende, Someren, Asten en Venray.

Bezorging

Kijk op onze site voor de bezorgkosten of neem contact met ons op. Je betaald bij ons enkel alleen de dag van het feest. Valt de dag op een zaterdag dan is er een mogelijkheid voor zondag of maandags retour. Dit alles zonder extra kosten. Wij zitten al meer dan 15 jaar in het verhuur vak. Wij zijn maar met zijn tweeën, het lijntje is kort, de afspraken duidelijk.

Abraham Sarah

Abraham Sarah

Goedkoop

Partytafel

Service

Partytent 4x10

Voor onze prijs, klik boven op de menubalk op onze prijslijst of andere informatie. Ook kun je via het contactformulier laten weten wat je nodig hebt, Wij geven u dan de juiste prijs, Geef wel even door of je het zelf komt ophalen of bezorgt wil hebben. Wij zijn gericht op het thuisfeestje en leveren tegen de beste prijs. Maar ook bij bedrijfsfeesten zijn wij actief. Denk hierbij aan de sint en kerstviering. De oud of nieuwjaarsborrel. Maar ook een collega die de 50 gaat bereiken. Bij ons staat niet alleen de prijs maar ook de service op de eerste plaats.

Een dagje langer?, geen probleem, je hebt bij ons een ophaaldag, feestdag en een retourdag, we tellen alleen de feestdag.
Nog wat langer? bespreek het met ons, wij maken duidelijke afspraken.

Wilt u graag een artikel huren? Partyservice Deurne, neem contact met ons op!