Partyservice Best

Gegoogeld op partyservice Best? Wij zitten in Helmond en bezorgen tegen een serviceprijs. We zijn de goedkoopste in de regio. Je mag het ook zelf komen ophalen, 33 minuten en je bent er al. Kijk op de site naar alle mogelijkheden. Je vind er een link naar de prijslijst en bezorging. We verhuren diverse meubilair en feestartikelen voor je thuisfeest, bruiloft, communie of andere samenkomen. Denk hierbij aan een partytent maar ook de feestelijke inrichting ervan.  Ook voor je binnenfeest hebben wij je extra klaptafel, buffettafel, staantafel, klapstoel of barkrukken. Een vriend, vriendin, man of vrouw met speciale leeftijd? Huur bij ons een Sarah, Abraham of jarige Jet voor de beste prijs. Een prikkabel, dubbel lichtorgel, ledbar op statief of de discoballamp, bij ons kan het allemaal

Partyservice

Partyservice Best

Wij bezorgen in de regio Best alles volgens tijd en afspraak. Wij leveren al jaren in de regio Someren, Geldrop, Helmond, Deurne, Gemert, Beek en Donk, Lieshout, Son en Breugel, Best, Nuenen, Veldhoven, Valkenswaard, Heeze, Leende, Asten en Venray.

Je betaald bij ons enkel alleen de dag van het feest. Valt de dag op een zaterdag dan is er een mogelijkheid voor zondag of maandags retour, gewoon weekendprijzen. Wij zitten al meer dan 15 jaar in het verhuur vak. Wij zijn maar met zijn tweeën, het lijntje is kort, de afspraken duidelijk.

Best

Chafing dish

Verhuur

Partytent 5x10

service

Abraham Sarah
Prijzen

Voor al onze prijzen, klik boven op de menubalk op onze prijslijst of andere informatie. Ook kun je via het contactformulier laten weten wat je nodig hebt en wanneer. Wij geven u dan de juiste prijs en kijken of het beschikbaar is. Geef wel even door of je het zelf komt ophalen of bezorgd wil hebben. Ikgeefeenfeestje.nl is gericht op het thuisfeestje maar ook het straatfeest en leveren tegen de beste prijs. Ook bij bedrijfsfeesten zijn we er. Denk hierbij aan de sint en kerstviering. De oud of nieuwjaarsborrel. Maar ook een collega, vriend of vriendin die de 50 gaat bereiken. Bij ons staat niet alleen de prijs maar ook de service op de eerste plaats.

Een dagje langer?, geen probleem, je hebt bij ons een ophaaldag, feestdag en een retourdag, wij tellen alleen de feestdag.
Nog wat langer? bespreek het met ons voor duidelijke afspraken.

Wilt u graag een artikel huren? Partyservice Best, neem contact met ons op!