Partyservice Asten

U zoekt op partyservice Asten? Wij zitten vlak bij en verhuren alles voor de best prijs. Je kunt het zelf komen ophalen of lekker laten bezorgen. kijk op de site naar de mogelijkheden. Je vind er tevens een link naar de prijslijst. Of je nu een klein of een groot feest hebt, wij helpen je graag. Wij verhuren diverse artikelen. Denk hierbij aan partytenten van klein naar groot, of statafels en een koffie percolator. Ook voor klapstoelen, stapelstoelen, barkrukken of een sarah of abraham huren dan moet je bij ons zijn. Wil je een muziekbox of feestverlichting in de tent, wij kunnen je helpen. We hebben de prikkabel, dubbel lichtorgel, ledbar en de discoballamp. Wij bezorgen in de regio Asten, maar ook zelf ophalen is een optie.

Partyservice

Partyservice Asten

Wij leveren al jaren in de regio Asten, Geldrop, Helmond, Deurne, Gemert, Beek en Donk, Lieshout, Son en Breugel, Best, Nuenen, Veldhoven, Valkenswaard, Heeze, Leende, Someren, Asten en Venray.

Bezorging

Kijk op onze site voor de bezorgkosten of neem contact met ons op. Je betaald bij ons enkel alleen de dag van het feest. Valt de dag op een zaterdag dan is er een mogelijkheid voor zondag of maandags retour. Dit alles zonder extra kosten. Wij zitten al meer dan 15 jaar in het verhuur vak. Wij zijn maar met zijn tweeën, het lijntje is kort, de afspraken duidelijk.

Partyverhuur

tafel rond 153

Asten

Abraham Sarah

Tenten

Partytent 4x2

Voor onze prijs, klik boven op de menubalk op onze prijslijst of andere informatie. Ook kun je via het contactformulier laten weten wat je nodig hebt, Wij geven u dan de juiste prijs, Geef wel even door of je het zelf komt ophalen of bezorgt wil hebben.

Een dagje langer?, geen probleem, je hebt bij ons een ophaaldag, feestdag en een retourdag, we tellen alleen de feestdag.
Nog wat langer? bespreek het met ons, wij maken duidelijke afspraken.

Wilt u graag een artikel huren? Partyservice Asten, neem contact met ons op!