Partyservice Aarle Rixtel

Gegoogeld naar partyservice Aarle Rixtel? Wij zitten in Helmond en dus vlakbij. Je kan het laten bezorgen of zelf ophalen en retour brengen. Kijk op de site naar alle artikelen. Je vind er een link naar de prijslijst en bezorging. Wij zijn er voor jong en oud, of je nu een kinderfeest of een bruiloft hebt. Wij helpen en denken met je mee. Denk aan feestjes met een partytent maar ook de inrichting ervan. Of je nu statafels of een koffiezetter nodig hebt, wij hebben het. Ook voor het terras de stapelstoelen, of terrastafel zit in ons assortiment. Een sarah of abraham huren, bij ons zit je goed. Wat dacht je van een mooie sfeerverlichting in de feesttent, wij kunnen je helpen. We hebben de gewone feestverlichting, dubbel lichtorgel, ledbar en de discoballamp.

Aarle-Rixtel

Partyservice Aarle Rixtel

Wij bezorgen in Aarle Rixtel voor een serviceprijs, maar zelf ophalen is een ook optie. Wij leveren al jaren in de regio Someren, Geldrop, Helmond, Deurne, Gemert, Beek en Donk, Lieshout, Son en Breugel, Best, Nuenen, Veldhoven, Valkenswaard, Heeze, Leende, Asten en Venray

Bezorging

Neem een kijkje op de site voor de lijst met bezorgkosten of neem contact met ons op. Je betaald bij ons enkel alleen de dag van het feest. Valt de dag op een zaterdag dan is er een mogelijkheid voor zondag of maandags retour. Dit alles zonder extra kosten. Wij zitten al meer dan 15 jaar in het verhuur vak. Wij zijn maar met zijn tweeën, het lijntje is kort, de afspraken duidelijk. Reserveer op tijd.n

Partyverhuur

Partytent 3x4

Aarle-Rixtel

geluid licht compleet

Beste prijs

Abraham Sarah

Voor al onze prijzen, klik boven op de menubalk op onze prijslijst of andere informatie. Ook kun je via het contactformulier laten weten wat je nodig hebt en wanneer. Wij geven u dan de juiste prijs en kijken of het beschikbaar is. Geef wel even door of je het zelf komt ophalen of bezorgd wil hebben. Wij zijn gericht op het thuisfeestje maar ook het straatfeest en leveren tegen de beste prijs. Ook bij bedrijfsfeesten zijn wij actief. Denk hierbij aan de sint of kerstviering. De oud of nieuwjaarsborrel. Maar ook een collega, vriend of vriendin blij die de 18, 21 of 50 gaat bereiken. Bij ons staat niet alleen de prijs maar ook de service op de eerste plaats.

Een dagje langer?, geen probleem, je hebt bij ons een ophaaldag, feestdag en een retourdag, we tellen alleen de feestdag.
Nog wat langer? bespreek het met ons, wij maken duidelijke afspraken.

Wilt u graag een artikel huren? Partyservice Aarle Rixtel, neem contact met ons op!