Nuenen partyservice

Je zoekt op Nuenen partyservice? Zoek niet verder, wij hebben een beste service en een ruim assortiment voor je thuisfeest of buurtfeest. Je vind ons in Helmond. Ongeveer 18 minuten rijden, bezorgen kan uiteraard ook. Bij ons ligt de nadruk op de goedkoopste prijs en een leuk feest. Kijk gerust op je gemak op onze site of maak een afspraak en kom kijken. Of je nu een klein of groot feest hebt, wij helpen u graag. Denk hierbij aan statafels, barkrukken, stoelen, tafels of een partytent. Een abraham of Sarah of een rode loper. Ook met je muziekinstallatie en sfeer of discoverlichting kunnen wij je adviseren. Wij kunnen bezorgen en weer ophalen, maar ook zelf ophalen is een mogelijkheid.

Nuenen

Nuenen partyverhuur

Wij leveren al diverse jaren in de regio Nuenen, Helmond, Deurne, Gemert, Beek en Donk, Lieshout, Son en Breugel, Best, Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard, Heeze, Leende, Geldrop, Someren, Asten en Venray. Kijk bij bezorgkosten voor de mogelijkheden van bezorgen of neem contact met ons op. Je betaald bij ons alleen de dag van het feest. Valt de dag bijvoorbeeld op zaterdag dan is er de mogelijkheid voor retour op zondag of op maandag. Dit alles zonder extra kosten. De tijden staan bij ons op de site vermeld. Wij zijn al meer dan 15 jaar geleden begonnen met verhuurmaterialen. De feestartikelen passen wij aan naar vraag, kijk of vraag dan ook naar onze nieuwe artikelen.

Partyservice

Partytent 4x10

Nuenen

Barkrukken huren

Bezorging

Abraham Sarah
Prijzen

Voor onze prijslijst, klik boven op de menubalk op onze prijslijst of andere informatie. Ook kun je bij de contactknop laten weten wat je nodig hebt, Wij geven u dan de juiste en beste prijs, Geef wel even door of je het zelf komt ophalen of dat je het bezorgt wil hebben. Bij ikgeefeenfeestje.nl werken we op afspraak en is het lijntje kort.

Een dagje langer?, geen probleem, je hebt bij ons een ophaaldag, feestdag en een retourdag, we tellen alleen de feestdag.
Nog wat langer? bespreek het met ons, wij maken duidelijke afspraken.

Wilt u graag een artikel huren? Nuenen partyservice, neem contact met ons op!