Helmond partyservice

U zoekt op Helmond partyservice? Zoek niet verder, wij hebben een goede service en een mooi product. Bij ons ligt de nadruk op de prijs en een leuk feest. Kijk gerust op je gemak op onze site of bel en maak een afspraak. Of je nu een feestje heb met 5 man of 100 man, wij helpen u graag. Denk hierbij aan tafels, stoelen of een partytent, een Abrahampop of een sarahpop. De statafel, barkruk of een rode loper. Ook met je muziek en verlichting kunnen wij je helpen. Wij kunnen in de regio bezorgen en weer ophalen, maar ook zelf ophalen is een optie. Huren doe je bij ons voor de beste prijs en service.

Partyservice

Helmond partyservice

Wij leveren al jaren in de regio Helmond, Deurne, Gemert, Beek en Donk, Lieshout, Son en Breugel, Best, Eindhoven, Nuenen, Veldhoven, Valkenswaard, Heeze, Leende, Geldrop, Someren, Asten en Venray. Kijk op onze site voor de mogelijkheid van bezorgen of neem contact met ons op. Je betaald bij ons alleen de feestdag. Valt de dag op een zaterdag dan is er een mogelijkheid voor zondag of maandags retour. Dit alles zonder extra kosten. Wij zijn meer dan 15 jaar geleden begonnen met verhuur. De verhuurartikelen passen wij aan naar vraag, kijk of vraag dan ook naar onze nieuwe artikelen.

Aankleding

Partytafel

Tenten

Partytent 4x10

opblaas

Abraham Sarah

Voor onze prijs, klik boven op de menubalk op onze prijslijst of andere informatie. Ook kun je via het contactformulier laten weten wat je nodig hebt, Wij geven u dan de juiste prijs, Geef wel even door of je het zelf komt ophalen of bezorgt wil hebben. Bij ikgeefeenfeestje.nl zijn we met zijn tweeën.

Een dagje langer?, geen probleem, je hebt bij ons een ophaaldag, feestdag en een retourdag, we tellen alleen de feestdag.
Nog wat langer? bespreek het met ons, wij maken duidelijke afspraken.

Wilt u graag een artikel huren? Helmond partyservice, neem contact met ons op!