Partytent 4×10

We hebben diverse partytenten zoals deze partytent 4×10 die u kunt huren voor uw feestje!

Niemand ziet zijn tuinfeest, barbecue of verjaardag graag in het water vallen, neem geen risico met het “Hollandse” weer, huur eens een partytent, wij hebben ze van klein tot groot, ook fijn als er niet gerookt mag worden en/of geen rotzooi wil in huis. Bij een tent van 3 meter breed tellen we ongeveer 1 tot 1,3 personen per m², bij een vier meter brede tent is dit 1,5 tot 2 personen per m², dit is dus bij een partytent 4×10 ongeveer 60 tot 80 personen (geteld met meubilair). Vaak kan ook een tent een vergroting zijn van je woonkamer of carport. Het opbouwen van een partytent 4×10 duurt ongeveer een half uur tot 45 minuten ( kijk bij artikelen bij opzetten tent ), natuurlijk krijg je van ons nog de nodige uitleg. (Instructie opzetten tent) Al onze tenten zijn te koppelen met een goot, heb je een rare tuin?, bel ons voor de oplossing. Mijn maat staat er niet bij, bel ons voor de mogelijkheden. Kijk ook bij onze korting totaalpakketten.

Partytent 4×10

Partytent 4x10

Wij leveren materialen voornamelijk in de regio Helmond maar ook er omheen zoals Eindhoven, Nuenen, Best, Valkenswaard, Asten,Venray en alles wat daar tussen ligt.
Zelf afhalen kan ook, we hebben klanten uit heel Brabant zoals Tilburg, Breda, Roosendaal maar ook Utrecht, Gelderland en het mooie Limburg waren u al voor.

Wij verhuren al meer dan 15 jaar feestartikelen. Zo kunt u bij ons terecht voor partytenten, professionele feestverlichting en voor diverse meubilair zoals statafels en barkrukken. Ook kunt u bij ons terecht voor verhuur van geluid c.q. muziekinstallaties, karaoke-sets en opblaas figuren voor Abraham en Sarah gelegenheden.

Prijzen

ex Btw. incl. Btw.
Tent 4×10: incl. alle zijkanten 66,12 80,00

Wilt u een partytent huren? Partytent 4×10 Verhuur Helmond, bekijk hier al onze prijzen of neem contact met ons op!