Muziekinstallatie huren

Wil je een muziekinstallatie huren? We hebben diverse geluid c.q. muziekinstallaties die u kunt huren voor uw feestje! De eerste en goedkoopste oplossing is een muziekbox 600 watt zonder speler. Dit is een muziekinstallatie die je aansluit op je laptop, computer, telefoon of ipod. De tweede mogelijkheid is een muziekbox 100 watt met cd-speler, usb ingang en microfoon is het gemakkelijk je favorieten muziek op cd of usb stick te beluisteren. Tevens te koppelen met laptop, computer, telefoon of iPod. Ook aan te sluiten in combinatie met de karaokeset of als omroepinstallatie, tevens kun je hem nog 2 tot 4 uur afspelen zonder enige netspanning.

Nieuw in assortiment is de muziekbox met usbplayer, radio en mogelijkheid om je telefoon te koppelen met bluetooth. Ook is deze box gemakkelijk aan te sluiten met een kabel naar laptop etc. We leveren alles aan met latopkabel. Al je muziekbestanden kun je gemakkelijk afspelen zodat je de gehele avond geen omkijken meer hebt.

Natuurlijk, een combinatie met twee muziekboxen komt het geluid ten goede. Eventueel bij te huren een statief om je box op hoogte te brengen. Nu ook in kortingspakket: 2 muziekboxen 600 watt op statief en ledbar compleet.

Muziekbox

Muziekbox 600 watt

600 Watt

actieve speaker

Op statief

Muziekinstallatie

Met lichtorgel

speakerset met lichtorgel

Natuurlijk kun je een afspraak maken om een keer te komen luisteren.

Muziekbox 600 watt zonder cdspeler, aan te sluiten op je laptop, computer, telefoon of iPod. Muziekset op statief + muziekset op statief in combinatie met het dubbel lichtorgel.

cd box 100 watt

Muziek installatie

Bluetooth usb

usb bt speler

Usb box

350 watt met usbspeler

Pakket 12

geluid licht compleet

Prijzen

Een dagje langer?, geen probleem, je hebt bij ons een ophaaldag, feestdag en een retourdag, we tellen alleen de feestdag.
Nog wat langer? bespreek het met ons, wij maken duidelijke afspraken.

ex Btw. incl. Btw.
Muziekbox 600 watt zonder speler, aan te sluiten op laptop, telefoon of iPod 24,79 30,00
Muziekbox 100 watt met cd-speler, usb ingang en aansluiting voor laptop 28,93 35,00
Muziekbox 600 watt met usbplayer, Bluetooth verbinding telefoon, ipad, laptop etc. 28,93 35,00
Muziekbox 350 watt met usbplayer, Bluetooth en aansluiting karaokeset. 28,93 35,00
Statief voor muziekbox   4,13   5,00
Microfoon   4,13   5,00
Kortingspakket 11:     2x muziekboxen 600 watt op statief 55,79 67,50
Kortingspakket 12:     2x muziekboxen 600 watt op statief en ledbar compleet 78,51 95,00

Ook aan te sluiten in combinatie met het karaoke

De feestmaterialen kunnen bij ikgeefeenfeestje.nl worden afgehaald. Dit is op afspraak of op bovenstaande genoemde tijden. Natuurlijk is er ook een mogelijkheid om de feestartikelen thuis of op locatie te laten bezorgen. Wij bezorgen in de regio Helmond zoals Nuenen, Someren, Eindhoven, Best, Mierlo, Valkenswaard. Maar ook in Heeze, Geldrop, Deurne, Asten, lieshout, Mariahout en Son en Breugel zijn wij actief. Kijk op onze lijst van bezorgplaatsen voor de mogelijkheden en de bezorgkosten. Indien er uw woonplaats niet bij staat neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Wilt u een muziekinstallatie huren? Muziekinstallatie Verhuur Helmond, neem contact met ons op!