Springkussen

Een springkussen voor de kleintjes is leuk op elk kinderfeest. Leeftijd van 3 tot maximaal 8 jaar, totaal belastbaar tot 113 kg, voor 3 kinderen te gelijkertijd.  De maten zijn 355L x 265B x 215 cm hoogte en in bijna elke tuin neer te zetten ( let op dat er nog plaats moet zijn voor de pomp ± 2 mtr in de lengte) Het springgedeelte is 190L x 180B, er zit een veiligheidsnet omheen en met een glijbaantje kun je dan er weer uit. Ook leuk met een tentje erover bij slechter weer. (speciale prijs zie prijslijst, pakket 9) Het springkussen mag niet in de regen gebruikt worden, we hebben een passende partytent in de verhuur, het springkussen dient schoon weer ingeleverd te worden.

Uitleg springkussen: opzetten en opruimen.

springkussen

Wij verhuren al meer dan 15 jaar feestartikelen. Zo kunt u bij ons terecht voor partytenten, professionele feestverlichting en voor diverse meubilair zoals statafels en barkrukken. Ook kunt u bij ons terecht voor verhuur van geluid c.q. muziekinstallaties, karaoke-sets, springkussens en opblaas figuren voor Abraham en Sarah gelegenheden.

Prijzen

Een dagje langer?, geen probleem, je hebt bij ons een ophaaldag, feestdag en een retourdag, we tellen alleen de feestdag.
Nog wat langer? bespreek het met ons, wij maken duidelijke afspraken.

ex Btw. incl. Btw.
Springkussen voor de allerkleinste 355×265  €    28,93  €   35,00
Springkussen + tent 3×4 ( pakket 9)  €    49,59  €   60,00

Wilt u graag een springkussen huren? Springkussen Verhuur Helmond, neem contact met ons op!